Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carucior din lemn pentru copii

Atunci cand vrei sa iti surprinzi copilul cu jucarii de cea mai buna calitate poti alege  din gama noastra originala de jucarii din lemn. Daca ai o fetita poti cumpara un carucior din lemn pentru copii iar daca ai un baietel poti opta pentru un trenulet din lemn de exemplu. Aceste jucarii absolut interesante sunt perfecte pentru copilul tau dar sunt de asemenea si foarte bune pentru momentul in care vrei sa faci un cadou sau copilul tau merge la o aniversare sau la o petrecere cu alti copii.

 

Carucior din lemn pentru copii - sfaturi utile

Este necesar ca parintii sa fie atenti atunci cand aleg jucarii pentru copii. S-ar putea sa nu observati, dar unele dintre ele contin substante chimice nocive. De exemplu, "Telegraful" a declarat ca o treime din jucariile produse din China contin metale grele. Concret, nivelurile excesive de plumb sunt principalul factor pentru care cumpararea acestor jucarii ar putea fi periculoasa pentru copil. Jucariile din magazinul nostru nu contin substante alergenice si nici metale si sunt realizate exclusiv din materiale naturale de cea mai buna calitate.

Potrivit KidsHealth.org, exista in jur de 310.000 de copii cu varsta cuprinsa intre unu pana la cinci ani in Statele Unite, care au niveluri de plumb daunatoare in sange. Ca urmare, acesti copii sunt susceptibili la simptome precum dureri de stomac, dureri de cap si chiar anemie. Mai multe studii sugereaza ca plumbul poate incetini creierul in curs de dezvoltare al unui copil.

Desigur, plumbul nu este singurul lucru pentru care ar trebui sa va faceti griji atunci cand cumparati jucarii pentru copiii dumneavoastra. Exista alte substante  pe care le puteti gasi in jucarii. Numai in 2011, in Statele Unite s-au inregistrat aproximativ 262 000 de leziuni legate de jucarii, potrivit Comisiei pentru siguranta produselor pentru consumatori. Cea mai alarmanta parte a acestui raport este ca victimele sunt copii de mai mici de 15 ani. Prin urmare, siguranta este cu adevarat imperativa pentru alegerea jucariilor pentru copiii.

Dar nu intra in panica, pentru ca in timp ce aceste statistici sunt alarmante, ele nu ar trebui sa te impiedice sa faci o surpriza copiilor tai. Exista mai multe modalitati de a va asigura ca jucariile pe care le cumparati sunt relativ sigure pentru cei mici. De exemplu, toate jucariile din magazinul nostru online sunt perfect sigure si pot fi folosite de copii fara sa apara riscuri.

 

Log in or create an account