Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere volumetrice

Alaturi de copil veti invata despre diferite tipuri de jucarii vorbitoare, camioane, trenuri, echipamente de bucatarie, instrumente realiste, puzzle-uri, scene de joaca si jucarii pentru relaxare.

Litere volumetrice - sfaturi utile

Exista atat de multe efecte pozitive pe care le poate cavea lectura, incat singura intrebare este cand sa incepeti. Oferim sugestii utile privind punerea in aplicare a cititului in rutina copilului dumneavoastra in aceasta sectiune. Veti gasi o discutie despre tipurile de carti cele mai potrivite pentru diferitele grupe de varsta, precum si despre reactia si interactiunea pe care le puteti astepta de la copilul dumneavoastra de la inceput. De asemenea, discutam despre vizitarea bibliotecii locale, care poate oferi ore de poveste in plus fata de o selectie de carti pentru copii.

Incurajarea creativitatii la copii. Creativitatea este un instrument esential de rezolvare a problemelor, care permite abilitatea de a "gandi in afara casetei" si de a crea noi solutii pentru diverse situatii. Aceasta pagina se ocupa cu cultivarea creativitatii in multele sale forme, cum ar fi colorarea, pictura, jocul si ceaiul cu un prieten imaginar. Gasiti sugestii privind declansarea imaginatiei copilului dumneavoastra si incurajarea ideilor noi. Cititi si despre proiectele de arta - si despre alternativele ieftine pentru obiecte de arta precum hartia, vopselele si lutul. Discutam despre jocuri de incredere si despre modul in care puteti contribui la idei si recuzita in jocul copilului dvs. Si, in final, vorbim despre prietenii imaginari si despre rolul lor in viata copilului tau.

Muzica si televiziunea pentru copii. Se crede ca un copil poate auzi muzica inca din pantece si poate chiar sa recunoasca melodiile pe care le-a auzit in uter dupa ce a iesit. In aceasta sectiune, aflati despre beneficiile expunerii precoce la muzica. 

Explorarea naturii cu copiii. Ati putea petrece ani in spatele casei si nu observati niciodata toata flora si fauna care exista acolo, deci imaginati-va cate oportunitati de explorare va gasi copilul dvs. in aer liber. Cititi sfaturile despre plimbarile in natura, cum ar fi ce sa aduceti si cum sa faceti totul distractiv. Aflati despre cele mai importante momente din  cele patru anotimpuri: apa si nisip in vara, zapada si gheata in timpul iernii. Cautati instructiuni privind plantarea semintelor, astfel incat dumneavoastra si copilul dvs. sa puteti urmari impreuna procesul de crestere. Puteti gasi, de asemenea, cateva sfaturi despre introducerea copilului dumneavoastra in mediul salbatic.

 

 

Log in or create an account