Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere din lemn la comanda

Alegand sa decorati camera copilului cu litere din lemn la comanda, il veti ajuta sa invete sa citeasca mai repede pentru ca va fi curios sa inteleaga ce reprezinta aceste litere, si va invata sa le recunoasca.

Jucariile sunt importante. Tot jocul este invatare, iar jucariile copilului sunt instrumentele ei. Cea mai buna modalitate de a folosi jucariile este sa fii constient de limitarile lor - in timp ce ele pot spori dezvoltarea, ele nu pot inlocui niciodata contactul cu parintele.

 Litere din lemn la comanda - sfaturi utile

 Sunteti primul, cel mai bun si cel mai amuzant dispozitiv de invatare al nou-nascutului - aveti o expresivitate fata de schimbarea expresiilor si a ochilor in miscare; faceti sunete pe care copilului le recunoaste; aveti zece degete fascinante de care ei sa se tineta si sa traga. Aceasta sectiune ofera sfaturi generale pentru gasirea si cumpararea jucariilor potrivite si descrie unele jucarii adecvate varstei pentru copii.

 Multe dintre cele mai bune jucarii sunt pentru acasa; altele sunt articole de uz casnic in general, de zi cu zi. De exemplu, un copil mai mic de un an iubeste - si invata din - cateva zeci de obiecte perfect sigure din bucataria dvs .: linguri de masura, castraveti din plastic sau cupe si tigari si oale. Atunci cand bebelusul este mobil, depozitati unele dintre aceste materiale de divertisment intr-un dulap inferior unde poate ajunge la ele fara ajutorul dvs. 

Pentru a obtine cateva minute de distractie puneti o bila de lemn intr-o tigaie sau intr-o oala si miscati-o. Nu aruncati o cutie curata si solida, inclusiv cutiile cilindrice de ovaz si cele care detin jucarii cumparate in magazin - bebelusul dvs. va gasi adesea cutiile mai interesante decat continutul lor.

Alegeti jucariile cu intelepciune. Preferintele dvs. de cumparaturi, bugetul si timpul pe care il alocati in magazinul de unde cumparati jucarii - in magazine de jucarii exclusive, magazine de cadouri sau magazine pentru copii; din cataloagele care vin in posta; sau in magazine normale, supermarketuri si puncte de vanzare cu discount, conteaza mai putin daca nu alegeti jucaria potrivita. 

Una dintre primele dvs. consideratii poate fi pretul. "Obtineti ceea ce platiti" este adesea adevarat, dar nu este neaparat un bun ghid in cumpararea de jucarii. Puteti plati un pret ridicat pentru un nume mare sau pentru a urma trendurile, atunci cand o jucarie care costa considerabil mai putin este la fel de bun si ar oferi copilului dvs.  mai multa satisfactie. Sau puteti cumpara ceva bine facut si care merita pretul, dar copilul dvs. nu se joaca niciodata cu aceasta jucarie. 

 

Log in or create an account