Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere la comanda

Favoritele sunt jucarii precum autobuzele scolare si avioanele echipate cu pasageri mici din lemn care se incadreaza in scaune cu coduri de culoare. Copiii mai mici trebuie sa fie supravegheati atunci cand se joaca cu jucarii cu accesorii mici - sau poate doriti sa pastrati cifrele persoanelor care au fost indepartate pana cand copilul dvs depaseste faza in care baga tot in gura.

Litere la comanda - cum sa cumperi jucarii pentru copilul tau?

Alte jucarii preferate sunt cele cu mingi si bile pe care copilul le poate introduce prin gauri. Unele sunt suficient de mari pentru ca copilul dvs. sa poata sa stea pe ele pe masura ce dezvolta coordonarea ochi-maini si abilitatile motorii brute si fine. Ciocanele din lemn prezinta riscuri de siguranta pentru un copil a carui actiune este inca necoordonata si poate fi periculoasa atunci cand sunt prezenti doi sau mai multi copii, deci nu este o jucarie pe care doriti sa o cumparati prea devreme, daca nu sunteti dispus sa ii supravegheati utilizarea.

Papusile sunt un bun exemplu de jucarii care s-au mutat din arena stereotipurilor sexuale, deoarece au fost recunoscute nevoile baietilor, precum si ale fetelor, de a le avea si de a le iubi. Papusile pentru fete si baieti sunt inzestrate cu haine speciale, care ofera practica pentru inchis fermoare, nasturi, imbracare si legare.

Competentele de joc imaginative ale copilului incep sa se dezvolte la aceasta varsta, si de multe ori il puteti auzi vorbind cu o jucarie sau cu un companion imaginar. Copiii la aceasta varsta se bucura de imitatia adultilor prin folosirea de instrumente si aparate pentru adulti. Cu cat jucaria este mai realista, cu atat mai e mai apta sa stimuleze dezvoltarea jocului creativ in aceasta etapa.

Alte favorite sunt jucariile de marime mare cu pedale, jucarii si echipamente care necesita actiuni de aruncare, sarituri, alpinism si alergare, care intaresc muschii mari. Copilul dumneavoastra se poate concentra pe o activitate linistita si poate intrepride activitatile musculare mici necesare pentru a picta, a construi puzzle-uri si a utiliza seturile de blocuri de interconectare datorita coordonarii din ce in ce mai bune a ochilor.

Jucariile si papusile care vorbesc au un mare apel pentru copiii cu varste intre doi si trei ani. Cutiile si cartile vorbitoare descriu o imagine la care este indreptat un pointer, iar papusile vorbitoare repeta fraze scurte, inteligente. Corzile de  pe cele mai multe jucarii vorbitoare trebuie sa fie trase pana la capat pentru a auzi intregul mesaj, dar majoritatea copiilor nu par sa se gandeasca daca nu reusesc. Atunci cand cumparati o jucarie de acest gen , este important sa va asigurati ca frazele sunt exprimate clar,

 

 

Log in or create an account