Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere din lemn pentru copii

Puteti cumpara litere din lemn pentru copii si acestia vor invata mult mai repede sa citeasca. Daca cei mici sunt invatati sa recunoasca literele atunci cand ajung la scoala le va fi mult mai usor sa invete. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru a cumpara jucariile potrivite pentru cei mici.

 Litere din lemn pentru copii - sfaturi utile

O modalitate de a privi valoarea reala a jucariilor este de a lua in considerare cantitatea de placere pe care o ofera in comparatie cu costul. De exemplu, merita sa platiti un pret substantial pentru un ursulet de plus, pe care copilul dvs. il va plimba in jurul casei si se va culca in fiecare noapte alaturi de e timp de mai multi ani. 

Ar trebui sa aveti si alte considerente in afara costurilor. Unul este distractia; copilul dvs. ar trebui sa placa jucaria pe care o cumparati. Fiecare copil ar trebui sa aiba acces la anumite tipuri de jucarii clasice: jucarii pentru a construi, a iubi, a lucra si a opera. Dar ar trebui sa luati in considerare si preferintele copilului, care incep sa apara devreme si continua sa creasca si sa se schimbe. 

Un copil poate sa adore bilele mai mult decat un alt copil; altui copil ii place cel mai mult papusile moi; altul se intoarce din nou si din nou spre oglinda fixata in interiorul patutului. Pe baza acestor preferinte, puteti cumpara uneori o jucarie scumpa pentru ca este supraevaluata, sau pur si simplu pentru ca copilul dumneavoastra o doreste si va place.

Puneti cateva intrebari atunci cand selectati o jucarie: Va trebui sa supravegheati utilizarea sa? Daca trebuie sa-l inveti pe copilul tau sa foloseasca jucaria, vei avea timpul necesar? Este jucaria atat de fragila sau atat de scumpa sau atat de zgomotoasa incat veti limita folosirea de catre copil a acesteia? Jocul se potriveste stilului de viata al familiei (ferma sau oras, casa mare sau apartament mic)? Aveti spatiu de depozitare pentru jucarie? Jucaria promoveaza stereotipurile sexuale?

Jucarii adecvate varstei. O intrebare foarte importanta este daca jucaria este potrivita pentru varsta copilului dumneavoastra. Producatorii ofera varste sugerate, dar trebuie sa utilizati propria judecata si cunostintele despre capacitatea copilului de a manipula, manevra si rezolva probleme. Gama de varsta listata pe pachetele de jucarii este adesea atat de larga incat este posibil sa fiti tentat sa cumparati o jucarie prea devreme. Amintiti-va: doriti sa provocati si sa intrigati copilul, nu sa-l frustrati si sa-l suparati. O jucarie care necesita abilitatile si experienta unui copil de doi ani va fi cumparata degeaba la varsta de un an.

 

Log in or create an account