Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Litere lemn cu nume copil

Asigurati-va ca cel mic este in siguranta. Mai presus de toate, jucariile trebuie sa fie  sigure. In primul rand, asigurati-va ca ceea ce cumparati este o jucarie. Unele ornamente si decoratiuni, oricat de colorate si atractive, nu sunt destinate utilizarii ca jucarii si nu sunt fabricate in conformitate cu standardele pentru jucarii. 

 Litere lemn cu nume copil - sfaturi utile

Nu presupuneti ca fiecare jucarie pe care o vedeti este sigura, indiferent cat de mare este magazinul care o stocheaza. In fiecare an, Comisia de Securitate a Produselor din SUA (CPSC) directioneaza retragerea a numeroase tipuri de jucarii care nu se pot folosi in mod obisnuit si pe care parintii le ofera copiilor mici. 

Jucariile copilului dvs. ar trebui sa fie neinflamabile, nedegradabile (amintiti-va ca materialul plastic fragil se poate rupe la fel de usor ca si sticla) si, desigur, netoxice. Acestea ar trebui sa fie lavabile si nu trebuie sa aiba muchii ascutite, niciun fel de cioburi sau cuie care sa nu se prinda bine, nici o capcana in care degetele mici sa poata fi prinse, nici macar acele butoane  pe care un copil le poate scoate. 

Jucariile pentru sugari nu ar trebui sa fie suficient de mici pentru a putea fi inghitite si nu ar trebui sa aiba parti detasabile care sa-si gaseasca drumul in traheea, nasul sau urechile copilului. Nicio jucarie pentru sugari nu ar trebui sa aiba un cablu mai lung de 12 cm care ar putea fi infasurat in jurul gatului copilului. Daca aveti copii mai mari, este important sa stiti ca multe dintre jucariile lor pot fi periculoase pentru un copil mic.

Este imposibila listarea si evaluarea tuturor tipurilor de jucarii disponibile pentru copii si copii mici. Discutam aici grupurile clasice de jucarii pe care toti copiii le vor. Multe pot fi facute in casa, unele pot fi impartite de doi copii apropiati de varsta, iar unele pot fi date de la un copil la altul. Cu toate acestea, copiii devin adesea atat de atasati de anumite lucruri, cum ar fi papusi si carti, incat nu le pot lasa sa plece. 

Primele jucarii ale unui copil

Primele jucarii ale bebelusului trebuie sa fie cele care trezesc si ascut simturile de vedere, auzul si atingerea. Cautati culori stralucitoare, sunete melodice si atragatoare si texturi interesante si variate. Cei mai tineri sunt fascinati de obiectele in miscare si sunt dornici sa atinga, sa detina si sa manipuleze. Intre trei si sase luni, bebelusul tau este capabil sa prinda obiecte. La sase luni, se bucura sa puna un obiect in altul, sa bata si sa loveasca obiecte, sa le exploreze si sa deschida si sa inchida usile si sertarele.

 Amintiti-va ca in primul an si adesea pentru un timp dupa aceea, bebelusii tind sa puna totul in gura. Deci, in plus fata de a va asigura ca jucariile sau alte obiecte pe care le foloseste la joaca copilul dvs. nu pot fi inghitite, asigurati-va ca sunt curate.

 

Log in or create an account