Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Termeni si conditii


Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul merbau.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.
1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Primodor Distributie SRL prin intermediul magazinului virtual www.merbau.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana fizica (sau grup de persoane fizice constituite in asociatii), persoana juridica (firma, companie) sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala Merbau Prod SRL, avand sediul social in Iasi, Str. Stefan Procopiu nr 11, Bl B1 , Sc A, Ap 8, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J22/1988/2017, CIF 37827075.
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.merbau.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail sau SMS) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail sau SMS). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorul Bunurilor comandate.
3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, merbau.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
d. Magazinul virtual www.merbau.ro detine majoritatea bunurilor prezentate in stoc. O parte din produse sunt realizate in atelierul propriu doar in baza unei Comenzi ferme.
e. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite Comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor merbau.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.
f. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Primodor Distributie SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Sanctiunile prevazute de dispozitiile legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe: disp. art. 139 alin 1 si 2
(1) Incalcarea drepturilor recunoscute si garantate prin prezenta lege atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz, potrivit legii. Dispozitiile procedurale sunt cele prevazute in prezenta lege, care se completeaza cu cele de drept comun.
(2) Titularii drepturilor incalcate pot solicita instantelor de judecata sau altor organisme competente, dupa caz, - recunoasterea drepturilor lor, constatarea incalcarii acestora si pot pretinde repararea prejudiciului in conformitate cu normele legale.
6. CONFIDENTIABILITATE - PUBLICITATE
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental , prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
Pentru prestarea serviciilor merbau.ro în beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Crearea și administrarea contului în cadrul site merbau.ro;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile merbau.ro.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Merbau Prod și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.


7. TERMENE PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.
8. FACTURARE - PLATI
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
9. RISCURI SI RESPONSABILITATI
Transport - Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre Cumparator de catre agentul societatii de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.
10. ACCEPTARE
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de merbau.ro (Merbau Prod SRL) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile calendaristice.
Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, nealterate in nici un fel si insotite de factura aferenta, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS , trimitand email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. avand ca subiect cuvintele” RETUR PRODUS”, mentionand numarul comenzii, numele si prenumele complet, adresa dvs, nr de telefon, contul si banca (unde va returnam contravaloarea comenzii ) precum si motivul pentru care doriti sa returnati produsul / produsele .
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv o firma de curierat, avand ca destinatar: Merbau Prod , str Stefan Procopiu nr 11 , Bl B1, Sc. A , Ap 8, Iasi. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, ambalaj deteriorat, etc ), SC Merbau Prod SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data primirii returului.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.


11. GARANTII
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.merbau.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor sau distribuitorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator sau distribuitor in parte.
In cazul produselor vandute si livrate de www.merbau.ro , certificatele de garantie sunt emise direct de producator sau importator.
In cazul produselor achizitionate de la partenerii nostri, veti primi la livrare pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie. Garantia produselor achizitionate de la partenerii nostri este asigurata de catre acestia sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service. Acest centru autorizat de producator sau distribuitor va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa www.merbau.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
12. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalori acestora.
13. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
14. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
16. INFORMATII PRIVIND DEEE
Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare amenajate prin grija Autoritatii administratiei publice locale. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata.

17. PREVEDERI DIVERSE
Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.
Prin crearea unui cont pe siteul www.merbau.ro, sunteti deacord sa primiti pe adresa de email furnizata, buletinele informative. Informatiile colectate de siteul www.merbau.ro nu vor fi vandute unor terte parti sau folosite in alte campanii, decat cele ale siteului www.merbau.ro

Livrare si plata

Magazinul online www.merbau.ro oferă următoarele modalități de Livrare:
1. La domiciliu prin reprezentantul Merbau Prod SRL (numai pentru comenzile din orasul Iasi pentru produsele existente in stoc magazin)
2. Curier rapid - Urgent Cargus Curier, DPD Curier
3. Posta Romana (serviciul Colete Poştale Interne cu Ramburs)
Daca întâmpinați dificultăți in plasarea comenzii, a alegerii modalității optime de plata sau de livrare sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare, va rugam contactați-ne pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0726281914.
1. Livrarea la domiciliu cu plata numerar prin reprezentantul Merbau Prod SRL (numai pentru comenzile din orasul Iasi pentru produsele existente in stoc magazin)
Livrarea o face reprezentantul merbau.ro, direct la adresa precizata in comanda
-Transportul in orașul Iași este gratuit - pentru a beneficia de acest serviciu, comanda minima este de 50 de lei. In cazul comenzilor mai mici de 50 RON, se va percepe o taxa de 11 RON.

- Plata in numerar (cash) la livrarea comenzii
- In anumite situații (de exemplu, pentru comenzile a căror valoare depășește 300 RON) magazinul online Merbau.ro poate solicita plata unui avans de minim 20%, prin transfer bancar sau mandat postal
- Timpul de livrare pentru orașul Iași: minim 12 ore - maxim 48 de ore lucrătoare din momentul validării comenzii. Validarea se face de către operatorii merbau.ro, telefonic/sms si/sau prin e-mail.
- Livrările se efectuează de luni pana vineri intre orele 10 si 17.

2. Livrarea prin Curier rapid cu plata ramburs/în avans

- Plata comenzii + taxa de transport se achita in numerar la curier, in momentul livrarii coletului
-In cazul in care Plata comenzii + taxa de transport se achita in avans, prin transfer bancar (OP) sau prin mandat postal, nu se mai percepe taxa de ramburs.
- Valoarea taxelor de transport variază in funcție de greutatea si dimensiunile coletului, la care se adaugă taxa de ramburs care este proporțională cu valoarea coletului.
- Pentru comenzile a căror valoare este sub 300 RON, taxa de transport este de 20 RON (prețul nu include si kilometrii suplimentari - unde este cazul , pretul nu include kilogramele in plus peste greutate standard 3 kg).
- Transport GRATUIT - pentru a beneficia de acest serviciu, comanda minima este de 300 de lei. Transportul este gratuit in limita coletelor ce nu depasesc 3 kg. Pentru coletele ce depasesc 3 kg se va percepe o taxa de 1 leu/kilogram depasire.
- Livrarea o face curierul direct la adresa precizata in comanda
- In anumite situații (de exemplu, pentru comenzile a căror valoare depășește 300 RON) magazinul online merbau.ro poate solicita plata unui avans de minim 20%, prin transfer bancar sau mandat postal
Timpul de livrare: intre 48 si 72 de ore din momentul validării comenzii. Validarea se face de către reprezentanții merbau.ro, cu mesaj telefonic/sms si/sau prin e-mail.
Pentru produsele exexutate la comanda termenul de livrare uzual este de 7 zile . Acesta ve depinde de complexitatea lucrarii si gradul de incarcare a capacitatii de productie.
- In functie de curier ,pentru localitățile care nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat (Urgent Cargus) se taxează km suplimentari. Pentru DPD Curier nu se percep kilometric suplimentari)

3. Livrarea prin Posta Romana cu plata ramburs
-Livrarea prin intermediul serviciului de coletărie al Postei Romane durează între 3 – 5 zile lucrătoare din momentul validării comenzii. Validarea se face de către reprezentanții merbau.ro, telefonic/sms si/sau prin e-mail
-Valoarea taxelor de transport variază în funcție de greutatea și dimensiunile coletului, la care se adaugă taxa de ramburs care este proporțională cu valoarea coletului.- Pentru comenzile a căror valoare este sub 300 RON, taxa de transport este de 12 RON (prețul nu include si kilometrii suplimentari - unde este cazul).
- Transport GRATUIT - pentru a beneficia de acest serviciu, comanda minima este de 300 de lei.In procesul de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voința noastră sau a societății de curierat, cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere etc.).

 

 

 

Modalități de plata

Toate prețurile sunt exprimate în Lei .

Modalităţile de plată sunt următoarele
-plata în numerar la livrarea coletului;
-transfer bancar. În cazul transferului bancar, contul nostru IBAN este RO34RNCB0175156640870001 , Banca Comenrciala Romana. Comanda va fi procesată după ce avem confirmarea plătii.

Program de lucru
Magazinul online pentru copii merbau.ro funcționează în regim nonstop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o formă condiționată. Operarea comenzilor se face în intervalul de lucru al reprezentanților noștri, respectiv de luni până vineri între orele 09:00 - 17:00, în ordinea sosirii comenzilor și în limita stocului disponibil.
Comenzile primite vineri după ora 16:00, sâmbătă sau duminică vor fi operate începând de luni ora 09:00, în ordinea sosirii acestora.

Politica de retur Merbau

Daca sunteti nemultumit de produsele cumparate de la merbau.ro si vreti sa renuntati la cumparare poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora.
Dreptul de retur in termen de 10 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate in magazinul online merbau.ro.
Procedura de retur produse presupune urmatorii pasi:
1. Înregistrare cerere retur produse
Cumpărătorul va trimite prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o cerere cu subiectul - Cerere retur produse comanda nr. ....
Trebuie specificat nr comenzii si data acestuia,date cumparator ( nume si prenume, adresa de e-mail folosita la înregistrare cont si plasare comana in magazin online merbau.ro) , numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achiziționării produsului/produselor;cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs.
La acest e-mail se vor atașa copii ale următoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de însoțire a marfii/AWB;
Cererea de retur va fi aprobata si înregistrată in sistem doar daca datele menționate sunt complete si corecte.
In maxim 24-48 ore cumpărătorul va primi pe e-mail un număr de înregistrare de retur.
2.Conditii de retur
Produsul returnat trebuie:
- sa fie in aceeași stare in care a fost livrat;
- in ambalajul original cu toate accesoriile aferente ;
- fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum atât in cazul produselor cât si ale accesoriilor ce însoțesc produsele returnate
- cu etichetele de garanție intacte si documentele originale care l-au însoțit
3. Constatare si validare acceptare retur produs
Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumpărătorului prin e-mail, in maxim 24-48 ore de la primirea produsului/produselor, acestea făcând referire si la taxele speciale aplicate, dacă este cazul, in procesul de retur produs;
Pe baza rezultatelor comunicate, cumpărătorul este obligat, prin e-mail, in a furniza acceptul sau observațiile cu privire la cele menționate in rezultatele comunicate, in vederea continuării procesului de retur produs(e).
4.Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)
Costuri suportate de catre cumparator:
- Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul căruia cumpărătorul renunța la achizitionarea produsului in termen de 10 zile de la receptia produsului;
- Cost transport curier pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre Primodor ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs(e);
Costuri suportate de catre Merbau Prod:
Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia la receptia produsului cumparatorul constata ca:
- Produs ce nu este conform cu specificațiile din oferta Merbau;
- Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului;
- Produs este nefunctional in primele 24 ore de la receptie .
Rambursare sumelor
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de catre consumator.

Politica de retur produs(e) menționată mai sus se aplica doar produselor comandate online pe merbau.ro.

 

 

Log in or create an account