Comenzi telefonice: +4 072 6281 914
Welcome visitor you can log in or create an account

Carut jucarie din lemn

Prima data cand te uiti prin zona de jucarii a magazinelor, poti fi uimit de cat de multe jucarii scumpe sunt astazi fata de cele care erau pe vremea ta. Jucariile nu trebuie sa fie scumpe, totusi. Si cu jucariile, cheltuielile nu au nimic de-a face cu calitatea. Am auzit cu totii povestea despre parintii care i-au cumparat copilul o jucarie scumpa si tot ceea ce copilul a vrut sa faca era sa se joace cu cutia.

 Carut jucarie din lemn - sfaturi utile

O jucarie buna pentru un copil nu este neaparat o jucarie buna pentru toti copiii. Atunci cand cumparati o jucarie, trebuie sa tineti cont de personalitatea, dorintele si opiniile copilului dumneavoastra. In acest articol, vom raspunde la toate intrebarile despre jucarii.

Siguranta jucariilor pentru copii

In fiecare an, sute de mii de copii se ranesc jucandu-se cu jucariile pe care prietenii si familia le-au cumparat pentru ei. Desi exista standarde ale producatorului, jucariile copilului dvs. trebuie sa fie inspectate in continuare de catre dvs. pentru siguranta. In aceasta sectiune, vom oferi o lista de preocupari privind siguranta pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a aduce o jucarie acasa pentru copilul dumneavoastra. De la lovituri, pana la sufocare, si chiar ardere, va vom arata pericolele de care trebuie sa aveti grija.

Daca o jucarie depaseste nivelul de dezvoltare al copilului dvs., copilul va deveni rapid frustrat si coplesit. Daca jucaria este prea mult sub nivelul de dezvoltare al copilului dvs., el se va plictisi si va pierde interesul. Jucaria potrivita poate ajuta imaginatia si creativitatea copilului sa creasca si sa infloreasca. Pe aceasta pagina, va vom ajuta sa potriviti jucariile potrivite varstei cu varsta copilului dvs. De la nastere pana la cel de-al treilea an de viata, va vom arata jucariile care vor fi cele mai bune pentru copil.

Odata ce va familiarizati cu problemele de siguranta ale jucariilor, puteti gasi jucarii bune la magazinele de jucarii locale sau in magazinele online. Unii parinti au creat chiar biblioteci informale de jucarii sau sisteme de schimb. In ceea ce priveste jucariile noi, multe jucarii sigure si bune sunt disponibile intr-o gama larga de preturi si nu are sens sa investesti foarte multi bani intr-o jucarie care este potrivita doar pentru o perioada scurta de timp.

In fiecare an, mai mult de 150.000 de copii au leziuni cauzate de jucarii care ii taie, lovesc, ard, soc sau sufoca. De multe ori cauza este o lipsa de supraveghere, utilizarea gresita a jucariei sau utilizarea unei jucarii care nu este adecvata varstei.

 

Log in or create an account